Drumband

De drumband is natuurlijk vooral bekend van haar “straatoptredens” tijdens optochten in de diverse Hof van Twente plaatsen. Maar tegenwoordig staat de drumband ook voor spetterende optredens tijdens concerten. Denk maar aan Slagerij van Kampen. Het huidige ledenaantal (inclusief leerlingen) ligt op het moment rond de 14 en is gestaag groeiende de laatste jaren. Op het moment heeft Erik Broeke als instructeur de strakke touwtjes in handen en begeleidt de drumband met veel passie naar boeiende en spannende optredens. De drumband repeteert elke donderdag van 19.00 uur tot 20.00 uur in de socu ruimte van Sporthal De Haverkamp. Voorafgaand aan de gezamenlijke repetitie krijgt elk lid/leerling individueel les van Erik.

DSC_7407Drumband concert 150329