Drumband

De drumband is natuurlijk vooral bekend van haar “straatoptredens” tijdens optochten in de diverse Hof van Twente plaatsen. Maar tegenwoordig staat de drumband ook voor spetterende optredens tijdens concerten. Denk maar aan Slagerij van Kampen. Het huidige ledenaantal (inclusief leerlingen) ligt op het moment rond de 14 en is gestaag groeiende de laatste jaren. Op het moment heeft Erik Broeke als instructeur de strakke touwtjes in handen en begeleidt de drumband met veel passie naar boeiende en spannende optredens. De drumband repeteert elke dinsdag van 18.30 uur tot 19.30 uur in de socu ruimte van Sporthal De Haverkamp. De jeugd drumband repeteert op donderdag van 17.45 tot 18.15 eveneens in de socu ruimte van Sporthal De haverkamp.  Daarnaast krijgt elk lid/leerling individueel les van Erik.

DSC_7407Drumband concert 150329