4 novemberconcert “De Fanfare spant De Kroon.”

De Fanfare spant De Kroon.

Op zaterdagavond 4 november 2017 staan orkest o.l.v. Frank Uuldriks en slagwerkgroep o.l.v. Erik Broeke van “De Fanfare-Markelo” garant voor een onvervalste “SWING NIGHT”. Plaats van handeling is de grote zaal van Grandcafé De Kroon, Taets van Amerongenstraat 15.

Deze prachtige locatie maakt het mogelijk een ieder in beeld en sound mee te nemen naar de onvervalste disco-sfeer van weleer. Hierbij moet u  denken aan bekende hits van Bill Hailey tot Robbie Williams en van The Beatles tot Deep Purple. Het concert begint die avond om 20.00uur en zoals altijd is de entree gratis. Na afloop van het officiële gedeelte, wordt er natuurlijk voor gezorgd de disco sfeer nog geruime tijd vast te houden. Kortom een avond die u niet mag missen.