FANFARE BESTUURSWISSELINGEN EN CHEQUE RABOBANK

Gisteravond vond de jaarlijkse ledenvergadering van Muziekvereniging  “De Fanfare” Markelo  plaats. Er werd onder andere teruggekeken op een prachtig jubileumjaar met zeer veel mooie evenementen met als hoogtepunt het jubileumweekend in november. Tijdens deze vergadering werden ook de bestuurswisselingen bekend gemaakt. Na 5 jaar voorzitterschap droeg Hans ten Zende de voorzittershamer over aan Bas Bakhuis. Hans werd geroemd om zijn kwaliteiten als voorzitter en werd hartelijk bedankt voor de bewezen diensten de afgelopen jaren en de positieve veranderingen die onder zijn leiding zijn doorgevoerd. Bas Bakhuis neemt zijn taken waar en zal dit hopelijk met evenveel verve gaan vervullen. Daarnaast stapte ook Niek Tijink uit het bestuur. Ook hij werd bedankt voor zijn inzet en het enorme enthousiasme waarmee hij zijn bestuursjaren heeft vervuld. Selma Bomhof zal zijn  plek binnen het bestuur gaan opvullen.

Wim van der Pluijm kwam namens het Projectenfonds van de Rabobank West Twente een cheque van € 5.000 overhandigen.  Van dit geld, waar “De Fanfare” natuurlijk onnoemelijk blij mee is, zijn er  inmiddels 3 nieuwe instrumenten aangeschaft. Te weten een hoorn, een trompet en een euphonium. De voorzitter dankte de Rabobank hier dan ook zeer hartelijk voor en liet weten dat dit geld dus erg goed was besteed.

Na het officiële gedeelte werd en al deze heugelijke feiten werd er met elkaar geproost op een mooi en muzikaal 2015.