Geslaagd Donateursconcert

Onder leiding van de nieuwe dirigent Frank Uuldriks uit Losser heeft de Fanfare Markelo gisteravond in sporthal De Haverkamp haar jaarlijkse donateursconcert gehouden. Het thema van de avond was ‘Holland’ en de nummers voor de pauze werden voorzien van mooie foto’s en filmpjes uit Markelo. De tune van de serie Floris werd voorzien van prachtige zwart-wit beelden uit de serie en de aanwezigen konden onder andere genieten een arrangement van Hollandse hits.

fanfare-donateursconcert-FotografieMarjanNoteboom-MMHN20151107 (4)

De drumband onder leiding van Erik Broeke heeft twee drumblokken verzorgd en met spectaculaire stukken laten horen dat de drumband volop leeft binnen de fanfare. Ook was er ruimte voor het jeugdorkest. Onder leiding van Ria Degenkamp speelden zij een rocknummer, hierbij ondersteund door de fanfare. Enkele jeugdleden spelen nog maar een paar maanden op hun instrument en voor de meesten was gisteren het eerste optreden. Het jongste lid van de fanfare is nog maar 8 jaar oud. Gerrit Welmer heeft namens de Vrienden van de Fanfare een nieuwe hoorn geschonken aan de fanfare en nogmaals benadrukt dat we in Markelo trots mogen en moeten zijn op de fanfare. De fanfare kan terugkijken op een geslaagd concert.