“HOLLAND“ ALS THEMA CONCERT FANFARE

Aanstaande zaterdag zal muziekvereniging de Fanfare Markelo haar eerste concert verzorgen onder leiding van de nieuwe dirigent Frank Uuldriks. Dit donateursconcert draagt het thema “Holland”. U zult genieten van herkenbare Hollandse melodieën zoals bijvoorbeeld de muziek uit de serie Floris maar ook een arrangement van Hollandse hits waar onder andere Dikkertje Dap voorbij zal komen. Naast het orkest zal ook de drumband onder leiding van Erik Broeke en de leerlingen onder leiding van Ria Degenkamp van zich laten horen. Laat u verrassen door de grote diversiteit aan klanken van muziekvereniging de Fanfare. Het concert zal beginnen om 20.00 uur in Sporthal De Haverkamp.

Kunt u, uw nieuwsgierigheid niet bedwingen, de Fanfare speelt zaterdag 31 oktober in Westerhaar een gedeeld concert met de Chr. Muziekvereniging Soli Deo Gloria Westerhaar ook onder leiding van Frank Uuldriks.