Muzikaal Onthaal

De Fanfare Markelo zal optreden tijdens Muzikaal Onthaal in Diepenheim. Tijdens dit tweedaagse muziekfestival op  13 en 14 juni rondom het kasteel Warmelo bij Diepenheim zullen honderden amateur- en beroepsmusici te zien en te horen zijn. Muzikaal Onthaal is een initiatief van Stichting SteunJeClub.nl, landgoed Warmelo en de Harmonie Diepenheim samen met de deelnemende muziekverenigingen. Door een kaartje te kopen voor dit evenement kunnen mensen hun eigen club steunen, 80% van de opbrengst gaat namelijk naar de vereniging. Een kaartje kost voor volwassenen € 7,50 en voor kinderen (tot en met 12 jaar) € 3.  Als u vóór 31 mei uw kaarten bestelt, steunt u hiermee de Fanfare Markelo. Voor meer informatie heeft Muzikaal Onthaal een website.