Tambourmaitre gezocht

Muziekvereniging ‘De Fanfare’ is op zoek naar een nieuwe tambour-maître.

Wanneer de vereniging over straat marcheert, heeft de tambour-maître de belangrijke taak leiding te geven aan het korps. Met speciale commando’s zorgt hij/zij dat iedereen netjes tegelijk vertrekt en bepaalt hij/zij de route. Bij aankomst op de plek van bestemming zorgt hij/zij dat de muzikanten zich opstellen voor het publiek. Met zijn/haar enthousiasme en uitstraling is hij/zij als het ware het trotse boegbeeld van de vereniging als die zich presenteert op serenades en andere gelegenheden.

Een tambour-maître hoeft niet altijd een man te zijn, ook een vrouw kan deze functie prima vervullen.

Als u interesse heeft of enthousiast bent geworden en graag meer informatie wil, stuur een mail naar secretariaat@fanfaremarkelo.nl .