zaterdag 11 maart ”Van Tango tot Tiësto” in Markelo

Op zaterdagavond 11 maart presenteert De Fanfare i.s.m. dansschool Reiners een bijzonder afwisselende show onder het motto: “Van Tango tot Tiësto”.

Zoals de titel al aangeeft is het thema muziek en dans het leidende thema van die avond. Maar daarnaast zal De Fanfare ook laten zien en horen, dat er binnen orkest en drumband veel meer mogelijkheden zijn dan musiceren met alleen blaas- en slaginstrumenten. Zo zullen er bij meerdere nummers o.a. ook gitaren, de accordeon, zang en zelfs een doedelzak te horen zijn . De Fanfare wil graag laten zien dat zij als vereniging muzikaal veel meer te bieden heeft dan algemeen gedacht wordt en dat zij voor vele muziekliefhebbers een basis vormt voor een prachtige hobby.

Het concert vindt plaats in de grote zaal van HCR De Haverkamp en begint om 20.00uur. De toegang is, zoals gewoonlijk, gratis.