Wijnactie Fanfare Markelo

Op zaterdag 12 december as. staat weer de jaarlijkse wijnactie van De Fanfare op de kalender. Huis-aan-huis verkoop is helaas dit jaar i.v.m. Covid-19 onmogelijk, maar aangezien deze actie toch één van de financiële pijlers is voor de vereniging, is er gezocht naar andere mogelijkheden.

Naast de voorverkoop waarvoor u persoonlijk door één van de leden wordt benaderd, ontvangt u binnenkort een bestelformulier voor deze actie. Hierop staan exact de mogelijkheden vermeld hoe de wijn kunt bestellen, verkrijgen, betalen, enz. Daarnaast is er op zaterdag 12 december altijd de mogelijkheid tussen 09.00uur en 12.30uur de wijn te kopen bij de Fanfarestand op het Kerkplein.

Het betreft natuurlijk een exclusieve rode en witte wijn die nergens anders te verkrijgen is. Ook dit jaar hebben we gekozen voor een heerlijke Franse wijn van “La Ferme Petit Paul” uit de Languedoc, uitstekend passend bij de komende feestdagen.

Kortom steun ook dit jaar De Fanfare en verwen uzelf en uw gasten met een heerlijke Fanfare-wijn. De prijs is net als de afgelopen jaren €6,00 per fles.

De bestellijst kunt u hier downloaden: https://www.fanfaremarkelo.nl/wp-content/uploads/2019/06/wijnactie-2020-Fanfare-Markelo-10.docx